Home Chic Club on Hometalk | Home Chic Club: Home Chic Club on Hometalk

9/03/2014

Home Chic Club on Hometalk

Early this August I received a mail from Liz, Community Manager on Hometalk. I was at the same time surprised and very happy, because responsible people on Hometalk very liked my post Beach themed dining room and news, and the way I use this topic in my dining room. I got an offer to be the curator of a clipboard on Hometalk, which is inspired by the beach theme as style of decoration. Liz told me that Hometalk will be featured it and published in its newsletter. After a brief consultation with the Liz about the details, I made a clipboard called Beach Themed Home Decor, which you can find hereSatisfied with what I done, experts from Hometalk added to my board appropriate pinnable graphic and it looked just perfect! After I get the information from Liz that the clipboard is featured and published in their newsletter, I`ll be happy to add a link for those who are interested to see it. Happy Hometalking!!


Negde početkom avgusta dobila sam mail od Liz, Community Manager-a Hometalk-a. Bila sam istovremeno i iznenađena ali i veoma srećna jer se odgovornima Hometalk-a veoma dopao moj post Beach themed dining room and news  i način na koji sam ja obradila ovu temu u mojoj trpezariji. Dobila sam ponudu da budem urednik jednog clipboard-a na Hometalk-u koji se bavi beach temom kao stilom uređenja i koji će oni istaći i objaviti u svom biltenu. Nakon kraćeg dogovora sa Liz oko detalja, napravila sam clipboard pod nazivom Beach Themed Home Decor koji možete pogledati ovde. Zadovoljni onim što sam uradila, stručnjaci iz Hometalk-a su mom board-u dodali odgovarajuću pinnable grafiku i izgledalo je stvarno savršeno! Kada dobijem informaciju od Liz da je ovaj clipboard istaknut u njihovom biltenu, sa zadovoljstvom ću dodati link za sve koji budu zainteresovani da ga pogledaju. Uživajte u idejama na Hometalku!!

Vesna 
Sharing on:
The Dedicated House
Ivy and Elephants
Treasure Hunt Thursday

18 comments:

  1. Svaka čast draga, četitam od srca, samo naprijed! :)

    ReplyDelete
  2. čestitam, Vesnaaaa! to je veliki uspjeh! bravo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvalaaaaaa, ja još ni sama ne verujem!! :)

      Delete
  3. Anonymous9/03/2014

    Bravo Vesna, znala sam da ćeš uspijeti. Bila sam svedok preobrazbe tvog stana, čitajući tvoje postove od samog početka.Ponekad sam ostala zatečena tvojom energijom i kreativnošću da od svog doma učiniš svoj kutak sa ličnim pečatom. Znaš, poneka nisu ni finasije toliko presudne, koliko volja da sam učiniš nešto za sebe i svoju porodicu, ti si u tome uspela i ovo je samo dokaz tvoga rada.
    Još jednom sve čestitke i nastavi tako.

    Šaljem ti puno pozdrava.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala najlepše Rado, divno je imati takve prijatelje i podršku. Slažem se da ne zavisi sve od novca, bitna je ljubav i želja da se život učini lepšim i plemenitijim i da svaki kutak nosi energiju radosti i zadovoljstva.
      Veliki pozdrav i :*

      Delete
  4. Ovo je tako dobra vest..Svaka čast, zaslužila si taj angažman.. Samo napred i još puno uspešnih momenata u tvom radu..:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno Sandra, stvarno ste sjajne ovi divni komentari mi jako mnogo znače!! :*

      Delete
  5. Jooooj diiivno :) Predivne nam vijesti donosiš pune pozitivne energije i nade za kojom svi mi kreativci žudimo :) Tvoji radovi ,ideje,uređenje prostora,stil i kreativnost doista zaslužuju ovoliku pozornost i jednu višu razinu....Bilo je i vrijeme ( ha,ha,ha) da kreneš u profesionalnije vode kreativnosti i iskoristiš svoj potencijal...Ajme,jutros sam nešto pričljiva....Sama sebi zvučim kao "astovodič", hahahah...Draga moja,jako sam ponosna i sretna zbog tebe...Uživaj punim plućima ...Sretno i pusa !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala draga moja. Ne znam šta da kažem nakon ovoliko lepih reči, samo da sam jako srećna i ponosna na to kakve prijateljice ovde imam. Veliki kisssss :*

      Delete
  6. Ovo je zasluženo, svaka čast! Pozdrav Ivana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala najlepše Ivana, nadam se da će svi naši radovi i kreativnost biti primećeni i nagrađeni kako zaslužuju.
      Srdačan pozdrav!

      Delete
  7. Čestitam, dokaz da dobar rad bude primjećen :) Sve najbolje!

    ReplyDelete
  8. Vesna, this is wonderful - you've selected some beautiful ideas - I will be featuring your post in this week's Home and Garden Thursday,
    Kathy

    ReplyDelete