Cute Planner Supplies And Stationery | Home Chic Club: Cute Planner Supplies And Stationery

3/09/2017

Cute Planner Supplies And Stationery

Hey guys! For those of you who are new to my blog, welcome and enjoy! My name is Vesna and I`m a full time blogger, blogging about everything home and lifestyle related. You know how much I love planning. I shared a few planner related posts, tips and DIY projects so far. Planners and cute stationery are my passion, so today I`m sharing a little haul. Most of the things you`ll see here are from AliExpress (sadly, this is not a sponsored post:D). Really cute and affordable stuff, so let`s start with a planner I chose.

Zdravo svima! Za one koji su prvi put na blogu, dobro došli, nadam se da ćete uživati. Moje ime je Vesna, ja sam bloger i pišem o svemu što je vezano za dom i stil. Mislim da znate da su planiranje i planeri moja velika strast, a i sve što je vezano za njih. Već sa sa vama podelila nekoliko postova, saveta i DIY projekata na tu temu. Danas imam za vas malu kolekciju planera i sitnica koje sam pronašala na AliExpress-u (ovo nije sponzorisan post, na žalost :D). Sve je veoma povoljno i slatko i zato predlažem da počnemo od planera.
This is Macaron leather planner A5 with a ring binder. It comes with a 80 sheets of paper (grid, line, point and blank) or you can order daily, weekly, monthly and to do list. I must say I ordered weekly, monthly and to do pages, but seller mistakenly sent this regular paper. After I received it, I contacted AliExpress, and they fully refund me for the cost of paper inserts in a just a couple of days. So, I have to say, they are very efficient.

Ovo je Macaron kožni planer A5 formata. Dolazi sa 80 strana papira (kocka, linije, tačke i prazan), a možete ga naručiti i sa dnevnim, nedeljnim, mesečnim insertima kao i "to do" listama. Moram da kažem da sam ja naručila nedeljni i mesečni planer i "to do" liste, ali mi je prodavac greškom poslao gore pomenuti papir. Nakon što sam podnela žalbu AliExpress-u, oni su je odmah prihvatili i vratili mi novac u roku od par dana, tako da moram da pohvalim njihovu poslovnost i efikasnost.
Next thing are these really lovely ballpoint pens. I was trying to find these for quite some time, and when I saw them on AliExpress I had to have them. They are really cheap and you can find them in so many colors. I opted for rose gold and white, of course!

Sledeće su ove stvarno prelepe olovke koje već dugo, potpuno bezuspešno pokušavam da pronađem kod nas. Naravno, kada sam ih videla na AliExpress-u, morala sam da ih poručim. Cene su više nego povoljne, a ima ih u velikom broju boja. Ja sam odabrala rose gold i belu, naravno! 
I was also craving for these crystal ballpoint pens, so I picked white and gold one, and another white one, for Ipad and Iphone.

Takođe sam poručila i ove olovke sa kristalima, belu i zlatnu, kao i još jednu belu za Ipad i Iphone.
Paper clips are another obsession of mine, so when I found these gold bow clips (they look like Kate Spade) I was thrilled. They came in a pack of 4 and you can chose the color. I also order this Eiffel Tower memo paper clip. You can use it as a regular paper clip, but also for a photos and notes.

Simpatične i neobične spajalice su još jedna od mojih opsesija, pa kada sam naišla na ove u obliku zlatnih mašni (poput Kate Spade) bila sam oduševljena. Dolaze u pakovanju od četiri i može se odabrati između nekoliko boja. Takođe sam naručila u ovu u obliku Ajfelovog tornja koja je ujedno i spajalica i držač za fotografije ili poruke.
Who doesn`t love washi tapes!? Selection of washi tapes is amazing, so it was really hard to chose just a few, but this it what I got for now. 

Ko ne voli washi trake!? Izbor im je zaista fanatastičan, tako da je bilo stvarno teško odlučiti se, ali ja sam odabala ovih nekoliko za sada.
Finally, I have a few stationery things I find in a local store, like metallic sharpie, chalk marker, clips, glue stick and other little thing I needed.

Naposletku imam i par stvarčica koje sam kupila u Metro-u, kao što je ovaj metalik flomaster, beli flomaster za table, štipaljke, lepak, korektor itd.
I also ordered some cute stickers for my planners, but they are not arrived, so you`ll see them in one of the future posts or on my Instagram. Hope you liked my little haul and let me know what`s your big passion?!

Naručila sam i super slatke stikere sa AliExpress-a ali nisu još stigli, tako da ćete njih videti u nekom narednom postu ili na Instagram-u. Nadam se da vam se dopao ovaj mali "haul"  i da ćete mi otkriti šta je vaša velika strast!

46 comments:

  1. Thanks Diana, same to you!

    ReplyDelete
  2. Već sam upućena u postove na temu tvojih planera, i zaista sam oduševljena istima, tako da sam se baš obradovala ovom postu! Mislila sam da je post sponzorisan, ali mi je drago kada vidim da devojke i žene naprave ovako dobru recenziju i kada su same isfinansirale nešto. Zaista sjajan post, predivne si stvarice narucila, i s obziorm da sam i ja takodje veliki obozavalac planera, defintiivno cu potraziti na AliExpressu neki za sebe.

    Gotičarka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno draga! Definitivno pogledaj, ima svačega a cene su zaista povoljne. Svakako uvek označi besplatnu dostavu i poredaj cene od najnižih jer istu stvar prodaju po različitim cenama. Uživaj u kupovini! xx

      Delete
  3. Anonymous3/09/2017

    Meni planer uvek pomaže, ali nažalost ne mogu da naručujem sa Ali Expressa niti sa bilo kog drugog sajta, pa moram da sama pravim plannere, ali meni u planneru samo treba kalendar, mesto gde beležim koliko sam pročitala knjige, ili koliko sam odgledala filmove i serije, i naravno to do lista. I to sve mogu da nacrtam, ali stvarno bi bilo jako lepo kad bih imala kupljen planer. Nažalost, nisam uspela nigde da ga pronađem. Mpram da naglasim da je post predivan.

    laAdda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Šehada, hvala ti puno. I ja sam pravila sama planere, ali možeš da pronađeš i kod nas da ih kupiš. Ne znam da li si videla moj post http://vesna-kreativnostidrugesitnice.blogspot.rs/2017/02/planner-review-moj-rokovnik.html, tu ćeš naći podatke gde možeš da kupiš planer. Srdačan pozdrav!

      Delete
  4. These items are really nice! Lovely photos!!
    Have a good weekend

    ReplyDelete
  5. oh I love stationery! pen, pencils, steps are too cute! I rarely use them but often buy to cheer up

    Lyosha
    Inside and Outside Blog

    ReplyDelete
  6. I love your pens!
    HAPPY WEEKEND
    xoxo
    http://stylishpatterns.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  7. Prvi put sam na tvom blogu i odlican je .
    Molim te zaprati me ja tebe pratim molim te uzveatiiiiii

    ReplyDelete
  8. Splendid planning my dear
    Kisses

    ReplyDelete
  9. Anonymous3/10/2017

    Jednostavno obožavam planere iako se uvijek borim da održim rutinu vezanu uz njih. Aliexpress ima dulju dostavu od eBay-a i to me baš smeta, ali baš ću pogledati za planere jer već dulje vrijeme planiram kupiti jedan novi!

    kalxpsia.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. U pravu si, ali ako imaš u vidu cene i besplatnu dostavu, mislim da se čekanje isplati! xoxo

      Delete
  10. Anonymous3/10/2017

    Jednostavno obožavam planere iako se uvijek borim da održim rutinu vezanu uz njih. Aliexpress ima dulju dostavu od eBay-a i to me baš smeta, ali baš ću pogledati za planere jer već dulje vrijeme planiram kupiti jedan novi!

    kalxpsia.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Nice products and lovely pictures!

    ReplyDelete
  12. Very beautiful photo
    Http://www.mosaictrends.com

    ReplyDelete
  13. Presladak planer. Kao i propratne stvarčice. :)

    Kathy's delight / Instagram

    ReplyDelete
  14. Planer je prelep! Stvari su tacno onakve kakve bih i ja uzela! Takodje su mi trakice zapale za oko!

    http://fashionworldlovelife.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  15. Congratulations on your work, I love the photos!!kiss
    💚💚💚

    ReplyDelete
  16. Planners are the best help for bloggers)
    KireiKana

    ReplyDelete
  17. All so beautiful! Wonderful photos!
    Have a nice weekend!
    www.recklessdiary.ru

    ReplyDelete
  18. OMG it's everything so cute and lovely!! *-*

    ReplyDelete
  19. juuj sve izgleda jako slatko :D

    http://alafolie-toinsanity.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  20. everything is so adorable. I love the pens
    a sweet kiss
    Sara M.
    http://sarameirelesthesnowwhite.blogspot.pt/

    ReplyDelete
  21. Predivan post draga! Sve izgleda skroz preslatko!

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ReplyDelete
  22. I love all these office things.

    ReplyDelete