A Free Printable May 2017 Calendar /April Recap | Home Chic Club: A Free Printable May 2017 Calendar /April Recap

5/03/2017

A Free Printable May 2017 Calendar /April Recap

Happy May everyone and welcome to a new recap. This time we will go back and take a look at a April! This is a second recap on my blog, so if you missed the previous, you can find it here.
Before that, I want to share my Calendar for May 2017 - PDF -  you can download it here! Peonies is my favorite flower, so I use them to make it lovely and beautiful! Hope you like it!
As for the recap part, I must admit I was not that active or creative last month, but I was really busy trying to start my first small garden. We make a raised garden beds from the materials we had on hand and start some (hope to be) delicious and organic food for our family. We are not finished, there is a few jobs to do, but we are getting there. This was (is) a pretty huge job to do, especially because I never try something like that before. I was learning every day and writing down in my garden diary everything I need to do and know. And there`s a lot to learn, trust me!! 

Zdravo svima, nadam se da uživate u ovim prvim, prazničnim danima Maja. Ponovo je vreme za malu rekapitulaciju, drugu po redu na mom blogu, a ako ste propustili prethodnu, možete je pronaći ovde
Ali, pre toga, tu je i Kalendar za Maj 2017. - PDF možete preuzeti ovde! Božur je jedan od mojih najomiljenijih cvetova, pa sam odlučila da iskoristim njegovu lepotu i ukrasim kalendar. Nadam se da vam se dopada!
Što se rekapitulacije tiče, moram da priznam da nisam bila baš mnogo aktivna, niti kreativna prošlog meseca, ali to je zato što sam bila jako aktivna na nečemu sasvim drugačijem. Bila sam jako zauzeta oko pripreme svoje prve bašte, konstrusanja i pravljenja izdignute baštanske gredice i sadnje (sejanja) zdravog i organski gajenog povrća za moju porodicu. Posao još nije završen, ali idemo u dobrom pravcu. Moram da dodam da ovo nije nimalo jednostavan zadatak, pogotovu za nekoga ko to nikada ranije nije radio. Svakodnevno učim i zapisujem stvari koje treba da znam ili uradim u svoj baštanski dnevnik i verujte mi da treba mnogo toga novog naučiti!! 

Back to the recap, here`s my posts, if you missed some of them:
Nazad na rekapitulaciju, evo i postova iz Aprila, ukoliko ste neki propustili:

A Free Printable Calendar April 2017 / Monthly Recap

A Good Guide to a Healthy Pregnancy - Check Pregnancy.com

Best Spring Look With Best Hair Store

Happy Easter

So there you go friends. A little recap of April and a lovely May calendar for you. Thank you so much for stopping by today! I hope you enjoyed my April posts and I’m looking forward to sharing more spring and summer ideas and projects with you!

I to bi bilo to, dragi prijatelji. Mala rekapitulacija Aprila i Majski kalendar za vas. Hvala vam puno što ste svratili danas, nadam se da ste uživali u Aprilskim postovima i kalendaru i radujem se novim idejama i projektima za proleće i leto koje ću podeliti sa vama!

26 comments:

  1. Prelepo draga :) bas mi se dopada. Obozavam maj <3

    Lepojkica i mama

    ReplyDelete
  2. Interesting pics. We keep in touch. xx

    ReplyDelete
  3. Super cute calendar! Thanks for sharing!

    ReplyDelete
  4. Lovely post. Have a beautiful month.
    My Blog
    http://newbagonline.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. I really like the flower design!
    Have a good evening

    ReplyDelete
  6. Amazing design :)

    ReplyDelete
  7. Thanks for this lovely calendar. I like this flowerprint so much.
    Nice greetings,
    Christine

    ReplyDelete
  8. Lijepa rekapitulacija! Bilo je korisnih savjeta, preporuka te pregršt divnih fotografija. Hvala na kalendaru, draga. Meni osobno su upravo božuri najdraže cvijeće :-) I ja sam trenutno u istom poslu kao i ti. Radujem se našim prvim organskim i zdravim plodovima! xoxo <3

    ReplyDelete
  9. Vidim da je to bio jedan jako lep april za tebe. Kalendar za maj je božanstven, pravi prolećni!
    Veliki pozdrav

    ReplyDelete
  10. I always had good feeling everytime I visited yours, that is a lovely printable calendar, so beautiful and helping! Thanks for always inspiring and sharing with us!


    xo
    ayu

    ReplyDelete
  11. Divan kalendar, kao i uvek lepe fotografije. U istom sam poslu, samo što je u pitanju cveće i začinsko bilje, stalno nešto menjam i uživam u tome. ORGANSKO POVRĆE, zadivljena sam, uživaj u svom divnom poslu!

    ReplyDelete