11/04/2012

Sunday thoughtsI <3 Sunday...
It's always so calm and quiet, almost festive on Sundays...
And reminds me of childhood, on Sunday lunch, visiting relatives with my parents...
On the smell of cookies in the house...
Oh, I am so melancholy tonight ...
What exactly is a purpose of Sunday? Day for total relaxation .., nice bath,  
a good massage, maybe... 
enjoy the tranquility of your home, or have fun with friends, it doesnt matter, it is only important to please yourself...
Relax, enjoy the day...
And don`t forget to smile. :)


Ja <3 Nedelju...
Uvek je tako mirno i tiho, gotovo svečano Nedeljom...
Podseća me na detinjstvo, nedeljni ručak, posete rođacima sa roditeljima...
Na miris kolača u kući...
Ah, baš sam setna večeras...
Koja je svrha Nedelje zapravo? Dan za potpuno opuštanje.., lepu kupku, 
dobru masažu možda... 
Uživajte u miru svog doma ili se dobro zabavite sa prijateljima, svejedno je, važno je samo da ugodite sebi...
Opustite se, uživajte u danu... I ne zaboravite da se smejete. :)


xoxoxo
Vesna!!


8 comments:

 1. Mene nedjelja uvijek nekako rastuži, još od djetinjstva.Dolazi ponedjeljak,škola,roditelji idu raditi,gotovo je obiteljsko trodnevno okupljanje.Nedjelja me podsjeća na rastanak,odlazak...još od studentskih dana.Mislim da baš i ne volim nedjelju jer sam nedjeljom tužna i sjetna:(Poslušat ću tvoj savjet i pokušati se nedjeljom više smijati:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Znam... I ja doživljavam nedelju na sličan način godinama. Ipak, kako sam odlučila da u svemu pronađem nešto lepo i gledam malo više kroz ružičaste naočari, želim da mi nedelja postane dan u kome neću razmišljati od jutra kako je sutra ponedeljak, već dan u kome ću se opustiti, trošiti vreme lagano i bez stresa i uživati. Treba živeti u sadašnjem trenutku i iskoristiti dan, jer život i previše brzo prolazi da bismo ga uludo trošiti na brigu oko toga šta dolazi sutra. Kao što bi rekla Tara u "Prohujalo sa vihorom" brinuću o tome sutra! :))

   Delete
  2. U pravu si.To je i životna filozofija moga supruga , ali zato on ima mene da se sekiram za ono što će biti sutra.Sviđa mi se tvoja ideja da na nedjelju gledan kroz ružičaste naočale i evo već mi ide:))))Hvala.

   Delete
  3. Ja sam čitavog života brinem za sve i svašta... Shvatila sam da je vreme da počnem da brinem i za sebe, pa eto, menjam se... Želim ti lepu i ugodnu nedelju draga. :)))

   Delete
 2. Nedelja je poseban dan, kako god da okrenemo. Na bilo koji način.

  Ja na nedelju gledam kao na dan koji je predviđen za mene i moju ćerku. Kao da je stvoren i postoji samo zbog nas dve. To je dan kad nam je ručak svečaniji nego inače, a zapravo se ta svečanost sastoji u načinu postavljanja ručka. Zatim, to je dan za kreativnost, priču, lenčarenje, neke naše, izmišljene spa tretmane, dan za šetnje, odlazak u crkvu ili bilo šta drugo u zavisnosti od okolnosti. Uglavnom, to je oduvek bio i biće porodični dan.

  Naravno da se treba smejati, uvek, jer smeh je lek, a iako podarimo nekome osmeh ili lepu reč, neće nas koštati mnogo, ali će nam doneti mnogo dobrih stvari.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Naravno draga :D
   Šta misliš o završenom ramu, kako ti se dopada moja šašava ideja? :D

   Delete
 3. Ram je odličan a ideja nije šašava. Zapravo, sve što sam uradila u životu i mislila da je šašavo ispostavilo se da je najbolje.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahahaha, pa verovatno je baš tako. Ja sam poznata po tim idejama i improvizacijama. :))

   Delete