2/09/2013

Saturday Makeover Inspiration #1

Living room is the place where familie gather, talk, enjoy watching movies, reading good books, a place where friends gather.
I love neutral colors with a touch of blue in her best shade like turquoise, aqua, or one that looks like a mint green but it is not completely blue or green.
To get a better picture of what you want to accomplish in your living room, created the inspirational board of furniture, details, colors... It is the "secret" of all designers and easiest way to find what you need when you start to purchase things for your home.
One of the most important things you should pay attention to the arrangement of furniture in the room.
I would like to thank Danielle for a great tip - free program "Floorplanner" that can be found here, and with whom you can help in many ways to change the layout of the area until you find the ideal solution.

Dnevna soba je mesto na kome se okuplja porodica, razgovara,uživa u gledanju filmova, čitanju dobrih knjiga, mesto gde se okupljaju prijatelji.

Volim neutralne boje sa dodirom plave u njenim najboljim nijansama kao što je tirkizna, akva ili ona koja liči na mint zelenu, a nije baš ni plava ni zelena.

Da biste stekli što bolju sliku onoga što želite da postignete u svojoj dnevnoj sobi, kreirajte "tablu za inspiraciju" na kojoj se nalazi nameštaj, detalji, boje... 
To je tajna svih dizajnera i način da najlakše pronađete sve ono što vam je potrebno kada jednom krenete u kupovinu za svoj dom.
Jedna od najvažnijih stvari na koju treba obratiti pažnju je raspored nameštaja u sobi. Danielle je podelila odličan post o besplatnom programu "Floorplanner"  koji možete naći ovde i uz pomoć koga možete na bezbroj načina menjati raspored u prostoru dok ne pronađete idealno rešenje.

xoxoxo
Vesna!!
French Country Cottage
From My Front Porch to Yours
good one
The Dedicated House

14 comments:

 1. Ala si se predala. :)) Uživaš zar ne ? Jedva čekam da vidim rezultate. Inače, mnogo ti hvala za informacije. To je prava stvar i treba to imati u memoriji !!! Ljubim !!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Planiram, planiram.... A zapravo i ne znam kada će se planovi realizovati... Ali, bar mogu uvek da maštam, to ništa ne košta... :)))
   Pusa!

   Delete
 2. Hi, Vesna - How are you? I love your inspirational living room board. Fabulous selections! So fresh and stylish. I especially love the pillows. Have a great weekend.
  Cheers from very cold DC,
  Loi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Loi. I`m fine, thanks. How are you? Thanks, this is one of the ideas... I have too many of them. :)))
   Have a lovely weekend too dear.
   Blessings.

   Delete
 3. Super, baš sam htela da ti predložim aplikaciju Forme ideale, gde možeš isto to da radiš, samo sa njihovim nameštajem.
  Da li se to krčkaju planovi u vezi promena u dnevnoj sobi?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Da, pomalo puštam mašti na volju. Kao što rekoh Loi, ovo je jedna od ideja... Šta ću kad ih imam previše. :)))
   Lep vikend draga!

   Delete
 4. Anonymous2/11/2013

  Pozdrav Vesna, hvala sto redovito svratis kod mene na blog i na divnim komentarima. I ja obozavam tirkiznu boju.Vidim spremas promjene u svom dnevnom boravku,vjerujem da ce izgledat fenomenalno nakon preuređenja. Hvala na informacijama o programu , nikad se ne znam kad ce mi zatrebati. Lijep pozdrav.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pozdrav Sonja, hvala na lepim rečima. :))

   Delete
 5. Gorgeous, you certainly have lots of beautiful inspiration!!
  XX Vicky

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Vicky! Have a lovely day!
   xoxo

   Delete
 6. Vesna, your room ispiration looks fabulous! I love EVERYTHING on your moodboard, but especially those patterned turquoise pillows... oh how I love them!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh, thank you Meeha! Me too! :))

   Delete
 7. Love it all! You will be one of the features on Monday at the Make it Pretty Monday party at The Dedicated House. Pop on in and grab a feature button. Hope to see your prettiness again on Monday. Toodles, Kathryn @TheDedicatedHouse

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks so much Kathryn!! See you on Monday`s party!
   xoxoxo

   Delete