DIY Gentleman and Lady Glasses Cases | Home Chic Club: DIY Gentleman and Lady Glasses Cases

1/14/2016

DIY Gentleman and Lady Glasses CasesIt`s a new year and we all have some resolutions and need a fresh start. So, I have mine too. One of them is to pay more attention to others, to make things better with my friends and family, to be closer to them and to give them more love.
One of the best things happened on the start of 2016. was reunion with part of my family, part I was always wanted to be close to. We have a beautiful day together on January 2nd and I was so happy. I literally have a tears in my eyes when we get together because they are only family from my father side I have left. So it was a really special day for me. 
So I wanted to give them a little love, as I mentioned before, and made this cute set of glasses cases for him and her. They are truly a gentleman and a lady, so it was just perfect theme for them. I send it to them yesterday and I can`t wait to here from them. It`s going to be a big surprise, and a nice one, I hope. 
I didn`t made a tutorial for this, because you all know how to decoupage, paint etc. Besides glasses cases, I made a special present box with a same print and they names and cute gift tags with a sign of my workshop.  Hope you like it.

Nova godina je počela i kao i uvek, svi tada donosimo neke važne odluke koje će, nadamo se, učiniti značajan preokret u našim životima i doneti bolji početak ostatka naših života. 
Jedna od mojih odluka je bila da ću ove godine obraćati više pažnje na druge, da ću popraviti odnose sa porodicom i prijateljima, da ću pokušati da se više zbližim sa njima i pružim im malo više ljubavi.
Stoga je jedna od najlepših stvari koja mi se dogodila početkom godine bilo ponovno ujedinjenje sa jednim delom moje porodice, ljudi koje sam oduvek volela ali nekako pogubila veze tokom godina. Moram da priznam da sam bukvalno zaplakala kada su nas pozvali na porodično okupljanje početkom januara. To je jedina preostala porodica koju imam sa očeve strane i zato je to za mene značilo tako mnogo. 
Bio je to jedan naizgled običan porodični ručak u kome se jelo, pilo i razgovaralo o svemu i svačemu, ali se ispod tog jednostavnog privida krilo nešto mnogo dublje i važnije. Nešto što me je učinio jako srećnom i što me je podsetio da nisam sama na svetu. 
Zato sam i poželela da im pokažem malo svoje ljubavi, kao što sam već ranije napomenula, pa sam napravila ovaj slatki set kutija za naočare za njega i nju. Oni reprezentuju pojam gospodina i dame u njegovom najboljem svetlu, pa je ova tema bila kao stvorena za njih. Paket sam im poslala juče i jedva čekam da čujem njihovu reakciju na ovo malo ali, nadam se, lepo iznenađenje. 
Nisam pravila poseban tutorijal za ovaj projekat jer svi znate osnove dekupaža, bojenja itd. Pored kutija za naočare napravila sam i poklon kutiju sa istim printom i imenima i dodala slatke etiketice sa naznakom moje SvaštaRadionice. Nadam se da vam se dopada. 
Before
Pre
After
Posle
Linking with:

21 comments:

 1. How cute are these and what a thoughtful and fabulous gift.

  ReplyDelete
 2. Vesna, koje krasne etikete! Etuii su isto jako lijepi, odličan izbor za poklon. Meni nema ljepšeg poklona nego nešto rukim rađeno i personalizirano. Tad znaš da si bio u mislima stvaratelja poklona, da je utrošio vrijeme razmišljajući o tvojoj osobnosti, potrebama. Takav poklon vrijedi čitavo bogastvo. Drago mi je što si pokrenula radionicu, još će puno krasota izaći od tamo.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala draga! Sve si već rekla, nemam šta da dodam. Nadam se da će moja mala Svaštaradionica da krene sa radom. :)

   Delete
 3. The items look good <3

  Chiara

  http://www.culturewithcoco.com

  ReplyDelete
 4. This is a really cute idea! Visiting from the Home & Garden Thursday party.

  ReplyDelete
 5. They looks good!
  Can we follow each others ?
  Byeee

  ReplyDelete
 6. amazing post <3
  Would you like to follow each other?Let me know on my blog,so I follow back with pleasure.
  http://stargazershia.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Alice! Love to follow each other, of course.

   Delete
 7. Love these items,amazing dear!!
  Kisses
  Ale
  http://alespinkfairytale.blogspot.it/

  ReplyDelete
 8. Hello Beauty, You have a great Blog~
  Would we follow each other on GFC And G+?
  Please Let me know If you follow me, I’ll follow back!

  Love xx
  Official Seol ♥

  ReplyDelete
 9. Ovo su predobri DIY-evi! Bas mi se svidaju,a i vrlo su originalni. Jako mi se svida kako je to napisano..I eto ne znam sto bi rekla...Predobro!
  Novi post--> beautyshapes3.blogspot.hr

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala ti puno draga, ni ja ne znam šta bih drugo rekla na ovaj divni komentar... <3

   Delete
 10. Odlično urađeno! :) Vrlo lijepi motivi, a u konačnici ništa nije nakićeno...jako lijepo.

  ReplyDelete