My first blog award - SMILJE - art by hart | Home Chic Club: My first blog award - SMILJE - art by hart

9/04/2012

My first blog award - SMILJE - art by hart

Today I received the first award for my blog. Nataša, from the blog http://smiljeart.blogspot.com/  considered my blog as interesting and worthy of attention, and I am sincerely greatful to her. If you like creative and interesting stories, see her blog and find plenty of nice ideas and a lot of positive energy and love. Thank you Natasha! 

Danas sam dobila prvu nagradu za svoj blog. Nataša, sa bloga http://smiljeart.blogspot.com/ je uvrstila moj blog u red onih koje smatra zanimljivim i vrednim pažnje i ja sam joj iskreno zahvalna. Ako volite kreativne i zanimljive priče, pogledajte njen blog i pronađite mnoštvo lepih ideja ali i mnogo pozitivne energije i ljubavi. 
Hvala Nataša!!

This is Nataša`s post about the  aword :)
Evo i Natašinog posta o nagradi :)

уторак, 04. септембар 2012.

SO SWEET...

 A, evo i mene! Nije me bilo neko vreme, ali sam redovno pratila dešavanja. VIS MAIOR što bi rekli Latini, a mi to zovemo viša sila. U mom slučaju ih ima više, ali dobro. Prolazi, važno je da nije ništa loše, tipa, pokvario mi se kompjuter ili nešto slično.

JAGODA i MARINICA, su mi prosledile jednu so sweety nagradu. Trebalo je ranije da napišem post o tome, ali sam, isto tako, trebala da završim nešto što bi, sa tom nagradom, činilo celinu. Ni to nisam uspela u potpunosti...

Evo te nagrade, koja mi se mnogo sviđa, a nadam se i vama. Baš je sweety, zar ne?
 Drage moje, hvala vam PUUUUUNO! Hvala što pratite moj blog, što komentarišete, što ste mi prosledile nagradu. Izvinjavam se što nisam pre objavila tu vest, ali nadam se da se ne ljutite.
Time sam ispunila prvi uslov. Sledeći je da se nagrada prosledi na pet blogova koji imaju manje od 200 čitalaca. Ja nagradu prosleđujem na blogove: PERLEMANIJA, HOBBY MANIAK, HOME CHIC CLUB,  CARPE DIEM, IL MONDO DI FIKRETA, a za koji minut, ispuniću i treći uslov, a to je da ih obavestim o tome.

Znate da sam odmor provela van Srbije. Znate, naravno. Pisala sam o mestima koja sam obišla, ali nisam pisala o ljudima koje sam upoznala. Jedna od njih je Sandra, moja komšinica. Neću vam reći da smo imale milion zajedničkih tema i da smo se u našim razgovorima jako lepo snašle, bez obzira na jezik. Tipično ženski, zar ne? Sandrin hobi je kuvanje, tj. pravljenje ovakvih kolačića, a najnovija zanimacija joj je dekupaž. Pogađate odakle je sve to poteklo? Dobro, nije bilo teško.
 Ja sam rešila da iznenadim Sandru i poklonim joj nešto što će joj se, nadam se, svideti i što bi trebalo da joj omogući da i drugi uživaju u rezultatima njenog hobija. Oslikala sam ovaj foto album u kome će biti fotografije njenih kolača, koje ona pravi za razne prilike, a varjača će biti ukras u kući. Nisam ga još potpuno uradila, ali da nagrada ne čeka više, nije lepo. Ovih dana ću sve završiti, upakovati i poslati joj.

 A do tada, još jednom HVALA svima koji prate moj blog, koji me hvale, kritikuju, komentarišu... Meni je sve to SO SWEETY!

xoxoxo
Vesna!!

4 comments:

  1. Nema na čemu, hvala tebi draga!!!!:)))

    ReplyDelete
  2. Divan ti je blog , a fotografije savršene!Veliki pozdrav:)

    ReplyDelete
  3. Hvala takođe Sonaj :)Dopadaji mi se tvoje kreativne ideje, a najviše posuda za špagete. Srdačan pozz!!!

    ReplyDelete