Back to black and white | Home Chic Club: Back to black and white

10/30/2012

Back to black and white

Those who knows me know that in my house main colors (although they are not really a colors, hahahaha...) is a combination of black and white.Variations on a theme of colors comeand go, but the black and white always remain. So I went back again to this winning combination that always looks elegant, sophisticated and classy. A little white spray and things that have been rejected become the center of attention again.
So I refreshed my hallway again my favorite combination. I am currently working on fixes frame mirror, thinking about some of the interventions on the wall and so on. Seems to me that I will never stop...:)

Oni koji me poznaju znaju da su u mom domu glavne boje (iako one i nisu boje hahahaha...) crna i bela. Varijacije na temu boja dolaze i prolaze, ali crno i belo uvek ostaju. I tako sam se opet vratila ovoj dobitnoj kombinaciji koja uvek izgleda elegantno, sofisticirano i neprolazno. Malo belog spreja i stvari koje su bile odbačene dolaze ponovo u centar pažnje. 
I tako sam ponovo osvežila pretsoblje mojom omiljenom kombinacijom.  Trenutno radim na popravci rama za ogledalo, razmišljam o nekim intervencijama na zidu itd. Čini mi se da nikada neću prestati... :)




















I almost forgot to show you the flower that has blossomed despite the cold on my balcony. Is`n it lovely? 
Umalo da zaboravim da vam pokažem cvet koji je uprkos hladnoći procvetao na mom balkonu. Zar nije divan?




xoxoxo
Vesna!!


2 comments:

  1. Da, cvet je divan. I kod mene je počelo da cveta, uprkos hladnoći, jer posle onolike vrućine, biljkama prija ovo vreme.

    Crno bela kombinacija je ono što se zove FOR EVER. Meni deluje elegantno i prefinjeno a lako je dodati detalje u bilo kojoj boji, jer će se lepo uklopiti. Dobro, ne baš u bilo kojoj, ali to je jasno zar ne?
    Za početak, nemoj da staješ, idi dalje, kao što si i sama rekla, jer izgleda savršeno.

    Znaš šta ja radim sa odećom, recimo košuljama koje imaju zanimljivu šaru? Ne bacam ih, već isečem, poštirkam, prepeglam... Potreban je još karton, koji kod mene obično bude u crnoj boji, ram i slika je gotova.
    Sigurna sam da, ako su ti potrebne slike na zidu, imaš neki komad, negde koji bi mogao da posluži svrsi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila sam potpuno oduševljena kad sam ga videla danas. Predivan potsetnik na minulo leto..

      Ideja za sliku je odlična, hvala na savetu, moraću da pronađem neki dobar komad i da je iskoristim.

      Moram da priznam da ja ne umem da stanem i da se smirim. Moji prijatelji to odlično znaju. Svodi se na to da svaki put kada dođu, nameštaj je ispremeštan, detalji su drugačiji itd... Kao što moj sin lepo kaže: "Bolesti, teška li si!" Ali, polako počinje i kod njega taj gen da dolazi do izražaja. Mamin sin! :D:D
      Srdačan pozdrav draga!

      Delete