Sunday Treasure | Home Chic Club: Sunday Treasure

10/28/2012

Sunday Treasure

Today we went back to the market to take a mirror frame that we have ordered yuesteday from our antiques dealer.The frame is really nice and big enough, but it is also a picture in it...Not original of course, but it's so cute. Now I don`t know what to do with it? What do you think?

Danas smo otišli ponovo na pijacu da uzmemo ram za ogledalo koji smo juče naručili kod našeg prodavca antikviteta. Ram je zaista lep i dovoljno veliki, ali u njemu se nalazi i slika. Nije original naravno, ali je tako slatka. Sada ne znam šta da radim sa njom? Šta vi mislite?









xoxoxo
Vesna!!


6 comments:

  1. Meni je slika divna i odlično se uklapa u sve ostalo.Za sad ne diraj ....možda poslije ako se predomisliš.Nikada nije kasno za promjene:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa znam, zato sam i u nedoumici... A ram mi je bio potreban za ogledalo i jedva sam pronašla tako veliki. U pravu si, treba da ostavim ovako i razmislim. :)

      Delete
  2. Ram je predivan, ako nisi sigurna sto ces, pusti da ti sjedne, pa ces vec odluciti:-) Hvala na posjeti:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se, ostaviću ovako dok ne budem sigurna... :) Hvala na poseti i komentaru Biljo. :)

      Delete
  3. Slika i ram se odlično uklapaju, kao i ostali detalji. Znaš šta? Ionako će nakon nekog vremena sve ovo biti drugačije(mislim na raspored i ostalo), tako da si dobro uradila što si je ostavila, jer će još nekoliko puta biti izvađena iz rama i vraćena tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaaaa... Šta da kažem,osim da si verovatno u pravu. Jedino nepromenljivo kod mene je to da je sve promenljivo. :)Ako pronađem neki drugi ram za ogledalo, ostaviću sliku, ako ne...videćemo.

      Delete