9/03/2014

Home Chic Club on Hometalk

Early this August I received a mail from Liz, Community Manager on Hometalk. I was at the same time surprised and very happy, because responsible people on Hometalk very liked my post Beach themed dining room and news, and the way I use this topic in my dining room. I got an offer to be the curator of a clipboard on Hometalk, which is inspired by the beach theme as style of decoration. Liz told me that Hometalk will be featured it and published in its newsletter. After a brief consultation with the Liz about the details, I made a clipboard called Beach Themed Home Decor, which you can find hereSatisfied with what I done, experts from Hometalk added to my board appropriate pinnable graphic and it looked just perfect! After I get the information from Liz that the clipboard is featured and published in their newsletter, I`ll be happy to add a link for those who are interested to see it. Happy Hometalking!!


Negde početkom avgusta dobila sam mail od Liz, Community Manager-a Hometalk-a. Bila sam istovremeno i iznenađena ali i veoma srećna jer se odgovornima Hometalk-a veoma dopao moj post Beach themed dining room and news  i način na koji sam ja obradila ovu temu u mojoj trpezariji. Dobila sam ponudu da budem urednik jednog clipboard-a na Hometalk-u koji se bavi beach temom kao stilom uređenja i koji će oni istaći i objaviti u svom biltenu. Nakon kraćeg dogovora sa Liz oko detalja, napravila sam clipboard pod nazivom Beach Themed Home Decor koji možete pogledati ovde. Zadovoljni onim što sam uradila, stručnjaci iz Hometalk-a su mom board-u dodali odgovarajuću pinnable grafiku i izgledalo je stvarno savršeno! Kada dobijem informaciju od Liz da je ovaj clipboard istaknut u njihovom biltenu, sa zadovoljstvom ću dodati link za sve koji budu zainteresovani da ga pogledaju. Uživajte u idejama na Hometalku!!

Vesna 
Sharing on:
The Dedicated House
Ivy and Elephants
Treasure Hunt Thursday

18 коментара:

 1. Svaka čast draga, četitam od srca, samo naprijed! :)

  ОдговориИзбриши
 2. čestitam, Vesnaaaa! to je veliki uspjeh! bravo!

  ОдговориИзбриши
 3. Bravo Vesna, znala sam da ćeš uspijeti. Bila sam svedok preobrazbe tvog stana, čitajući tvoje postove od samog početka.Ponekad sam ostala zatečena tvojom energijom i kreativnošću da od svog doma učiniš svoj kutak sa ličnim pečatom. Znaš, poneka nisu ni finasije toliko presudne, koliko volja da sam učiniš nešto za sebe i svoju porodicu, ti si u tome uspela i ovo je samo dokaz tvoga rada.
  Još jednom sve čestitke i nastavi tako.

  Šaljem ti puno pozdrava.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala najlepše Rado, divno je imati takve prijatelje i podršku. Slažem se da ne zavisi sve od novca, bitna je ljubav i želja da se život učini lepšim i plemenitijim i da svaki kutak nosi energiju radosti i zadovoljstva.
   Veliki pozdrav i :*

   Избриши
 4. Ovo je tako dobra vest..Svaka čast, zaslužila si taj angažman.. Samo napred i još puno uspešnih momenata u tvom radu..:*

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala puno Sandra, stvarno ste sjajne ovi divni komentari mi jako mnogo znače!! :*

   Избриши
 5. Jooooj diiivno :) Predivne nam vijesti donosiš pune pozitivne energije i nade za kojom svi mi kreativci žudimo :) Tvoji radovi ,ideje,uređenje prostora,stil i kreativnost doista zaslužuju ovoliku pozornost i jednu višu razinu....Bilo je i vrijeme ( ha,ha,ha) da kreneš u profesionalnije vode kreativnosti i iskoristiš svoj potencijal...Ajme,jutros sam nešto pričljiva....Sama sebi zvučim kao "astovodič", hahahah...Draga moja,jako sam ponosna i sretna zbog tebe...Uživaj punim plućima ...Sretno i pusa !

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala draga moja. Ne znam šta da kažem nakon ovoliko lepih reči, samo da sam jako srećna i ponosna na to kakve prijateljice ovde imam. Veliki kisssss :*

   Избриши
 6. Ovo je zasluženo, svaka čast! Pozdrav Ivana

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala najlepše Ivana, nadam se da će svi naši radovi i kreativnost biti primećeni i nagrađeni kako zaslužuju.
   Srdačan pozdrav!

   Избриши
 7. Čestitam, dokaz da dobar rad bude primjećen :) Sve najbolje!

  ОдговориИзбриши
 8. Vesna, this is wonderful - you've selected some beautiful ideas - I will be featuring your post in this week's Home and Garden Thursday,
  Kathy

  ОдговориИзбриши