Free Printable Kitchen and Pantry Labels | Home Chic Club: Free Printable Kitchen and Pantry Labels

2/25/2017

Free Printable Kitchen and Pantry Labels

Hello guys and happy weekend! For those of you who are new to my blog, welcome and enjoy! My name is Vesna and I`m a full time blogger, blogging about everything home and lifestyle related.
Spring is upon us and we'll do our best to make our homes more beautiful and cleaner. Why not start with the organization, it saves both time and space!!In today`s post I`m sharing something to help you organize, because every home needs more organization, right?!! 
I love to be organized and to have dedicated place for everything in my house, so it`s no surprise I go nuts every time my hubby do his thing (chaos, of course). But, to tell you the whole truth, sometimes I`m lazy, sloppy and chaotic too, because life is too precious to be so obsessive. We have the right to be lazy sometimes, right?
Still, I think you`ll agree with me, some places in our homes always need a little more organization, and these are definitely kitchen and pantry. We all know how frustrating is when we are making dinner and start looking for something we need and lose the whole 10 minutes on it (not to mention how annoying is that). At the time we finally find it, our dinner on the stove is burned and ruined. Then we have to lose more time (and nerves) to try to fix it, or even start all over again. I don`t know about you, but it happens to me. So, finally I decided to organize everything you can find in the kitchen and pantry with this cute labels and stop losing valuable time.

Zdravo dragi moji, srećan vikend! Za one koji su prvi put na mom blogu, dobro došli, nadam se da ćete uživati. Moje ime je Vesna, ja sam bloger i pišem o svemu što je vezano za dom i stil.
Proleće je pred nama i svi ćemo se potruditi da naši domovi budu lepši i uredniji. Zašto ne početi od organizacije, kada ona štedi i vreme i prostor. U današnjem postu želim da sa vama podelim nešto što će vam pomoći u tome. 
Ja sam prilično organizovana i volim da je sve na svom mestu, pa nije ni čudo što poludim svaki put kada vidim da je moj mužić opet protutnjao kroz kuću kao tornado ostavljajući za sobom neverovatan haos. Ipak, ako želim da budem totalno iskrena, moram da priznam da sam ponekad i ja lenja, nemarna i haotična, jer, složićete se, život je ipak previše dragocen da svaki trenutak mislimo samo o tome kako biti praktičan i organizovan. 

Verujem da ćete se takođe složiti da neka mesta u našim kućama definitivno uvek žude za malo više organizacije, a to su pre svega kuhinja i ostava. Svi znamo kako je to kada počnemo da kuvamo i shvatimo da nam nešto nedostaje. Onda krenemo da tražimo i preturamo po policama i fijokama i izgubimo celih 10 minuta (o živcima da i ne govorim), a za to vreme nam jelo pokipi ili zagori i bude uništeno. Ne znam za vas, ali meni se to dešavalo. Koliko mi onda još vremena treba da to jelo spasim ili ponovo pripremim... Zato sam odlučila da napravim ove nalepnice i počnem da sređujem police i ormariće i uštedim dragoceno vreme. 
I designed this labels to help you get started improving the organization and appearance of those two places in your home. I`m sharing two sets (with 9 labels each) of kitchen and pantry labels today. One set of labels are in pre-designed and filled templates, and another is not filled, so you can add what ever you need on them. Both are ready to print on your laser and inkjet printers, preferably on the sticker paper (you can find it on Amazon) and you can print them as many times as you want. If you can`t find sticker paper, print them on regular paper, glue on your jar and add a scotch tape on top to protect them. Be sure to set your printer on landscape to print them correctly. 
These free printables are for personal use only and may not be resold, or for commercial use. Contact me directly via my website if you want to discuss anything beyond personal use.
Spring is upon us and we'll do our best to make our homes more beautiful and cleaner. Why not start from the organization, it saves time and space !! Hope you guys enjoy them as much as I do! If you ever use any of my printables, I would love to see your creations! Tag me on Instagram so I can see @homechicclub.

Ove nalepnice sam dizajnirala da se pokrenem i malo bolje organizujem, a usput i da sve izgleda lepše i urednije. Pred vama su dva seta po 9 nalepnica. Jedan set nalepnica je popunjen, a drugi nije, tako da ih možete upotrebiti za bilo koju namenu. Nalepnice su spremne za štampu i možete ih štampati na laser ili inkjet štampaču, koliko god puta želite. Najbolje bi bilo da upotrebite papir za nalepnice - stiker papir (ja sam ga kupila u Metro-u), ali ih možete odštampati i na običnom papiru i zalepiti lepkom na vaše teglice. U tom slučaju, preporučujem da ih odozgo prelepite širokim selotejpom i tako ih zaštitite od habanja. Obavezno podesite svoj papir na landscape prikaz kako bi se pravilno odštampale.
Ovaj besplatni uzorak je samo za ličnu upotrebu i ne može se prodavati ili upotrebljavati u komercijalne svrhe. Kontaktirajte me preko ovog linka ako želite da ih upotrebite u bilo koju drugu svrhu osim za ličnu upotrebu.
Nadam se da ćete uživati u njima koliko i ja!! Ako ih upotrebite, volela bih da vidim vaše lepe police i predivne teglice! Tagujte me na Instagramu kako bih mogla da ih vidim @homechicclub.
Did you find this article on how to organize your kitchen and pantry helpful?
Free Printable 
Kitchen and Pantry Labels 

Click on the links below to download your kitchen labels:

Preuzmite svoje kuhinjske nalepnice klikom na linkove ispod:
Kuhinjske etikete - popunjene
Kuhinjske etikete - prazne

P I N  T H I S  F O R  L A T E R!!

27 comments:

 1. What a lovely decoration! Lovely photos ❀

  * Blog de la Licorne *

  ReplyDelete
 2. Oh this like me .....I want to do it in my home
  Kisses

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks dear, glad you like it! Enjoy! xx

   Delete
 3. Anonymous2/25/2017

  Predivno je, draga. Mnogo mi se sviđa.

  Novi post je na mom blogu: laAdda

  ReplyDelete
 4. Jako korisna stvar.Ovo moram mami pokazati!Hvala na ideji!:)

  Minnah's Life

  ReplyDelete
 5. Hvala na predivnoj ideji draga Vesna!

  Gotičarka

  ReplyDelete
 6. Lovely post dear! Have a great weekend! xx

  ReplyDelete
 7. These labels are so pretty and stylish!!
  Have a good day

  ReplyDelete
 8. They're so cute! :) xx

  ReplyDelete
 9. Predivan post, draga Vesna. Skoro sam u Konzumi vidjela ove naljepnice sa kredom, a cijena im ko da su od zlata :D

  Moj mali kutak

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala draga, znam, takve stvarčice su uvek preskupe! xx

   Delete
 10. These labels are very chic Vesna. Thank you for sharing at Create, Bake, grow & Gather this week.

  ReplyDelete