DIY Wall art | Home Chic Club: DIY Wall art

11/01/2012

DIY Wall art



The day started with rain, strong wind and the usual hustle of the city. Oh, I could not wait to get home. And while I was driving back home I was thinking about frame that I painted yuesterday, and then I remembered that I still have an old white frame that I painted some time ago and never use it.
I don`t remember if I mentioned earlier that I printed the images on 
the linen ... 
While I was thinking of this, it suddenly occurred to me that this two were made for each other, and it would be a true love.  So I made passepartout of cardboard, with oval hole in it, which I decorated with silk ribbons and bows and... done!! :)) DIY wall art for a minimum time 
and for 0 $!!!

Dan je počeo kišom, jakim vetrom i uobičajenom gužvom u gradu... Ma jedva sam čekala da stignem kući. I dok sam se vozila, usput sam razmišljala o mom ramu za ogledalo o kome sam pričala juče i tada sam se setila da imam još jedan stari ram koji sam pre nekog vremena obojila u belo i nikada nisam iskoristila.
Ne sećam se da li sam ranije pominjala da sam štampala slike 
na platnu... 
Dok sam razmišljala o tome, najednom mi je sinula da su to stvoreni jedno za drugo i da će to biti prava ljubav :)) I tako sam napravila paspartu od kartona, na njemu ovalni otvor koji sam ukrasila svilenom trakom i mašnom i... gotovo. DIY umetnost za zid bez imalo muke 
i za 0 dinara!!!









xoxoxo
Vesna!!



4 comments:

  1. Divno draga, baš mi se sviđa. Nije stvar u parama koliko u tome da nešto sam napraviš, stvoriš i daš lični pečat prostoru i stvarima. To je ono što kuću čini domom.

    ReplyDelete
  2. Hvala ti draga, baš si srce što me uvek hvališ.
    Za mene je uvek najlepše ono što sami napravimo. Nije važna cena, već duša koju smo uneli u to... :)

    ReplyDelete
  3. Sviđa mi se i ovaj tvoj uradak,predivno uklopljeno,odlična ideja:)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala draga :) I ja za tvoje radove mislim da su sjajni!
      Srdačan pozzz!!!

      Delete