A Free Printable Calendar April 2017 / Monthly Recap | Home Chic Club: A Free Printable Calendar April 2017 / Monthly Recap

4/03/2017

A Free Printable Calendar April 2017 / Monthly Recap

Welcome to my Monthly Recap! Today is April 3th and I can hardly believe it. Looks like this year is going ahead so fast!
Monthly recap is something new on my blog. I thought it could be interesting both for you and me. Personally, I love to look back a little and remind myself what I`we been doing. For you, it can be a good place to find all the posts you maybe missed during the month.
Past few days was really nice and make me think about spending more time outside. It`s time to clean up our balcony and tidy up my mini garden. Things are a mess right now with all the thing I stored there during the winter. Cleaning it up always seems like a huge and overwhelming task, but, I've found it's easiest to take one step at a time. At the end, it always works out, everything gets done and I get to enjoy beautiful mornings with my cup of coffee there.
Here is a look back at March! Even I was surprised at all the spring inspiration in my posts. Seams to me I`m really ready for the Spring and Easter!

Dobro došli u rekapitulaciju za Mart! Danas je već 03. April i to mi zvuči gotovo neverovatno. Izgleda da ova godina zaista prebrzo odmiče, a ja jedva držim korak sa vremenom!
Ovo je nešto novo na mom blogu i nešto što će, verujem biti podjednako zanimljivo i vama i meni. Lepo je povremeno pogledati unazad i podsetiti se na ono što sam radila. Za vas će ovo biti super prilika da na jednom mestu pronađete sve što ste, možda propustili. 
Poslednjih dana je vreme bilo zaista prelepo i čovek odmah poželi da provodi više vremena napolju. To ujedno znači da moram da pospremim balkon i započnem moju mini baštu. Trenutno je priličan haos od svih stvari koje su tamo ostavljene preko zime. Kada pogledam sve to, deluje kao prilično veliki posao, ali sam shvatila da je najbolje da radim postepeno i bez žurbe. Na kraju će, ionako sve biti sređeno a ja ću uživati u mom cvetnom balkonu uz prvu jutarnju kafu.
Evo i pregleda za Mart! Priznajem da sam i sama bila iznenađena svim prolećnim temama u mojim postovima. Izgleda da sam zaista spremna za Proleće i Uskrs!
Also, I`m still working on my spring cleaning in the house, trying to make it look good when sun is shining (you know how sun tends to show all the dust and dirt...yeah, not very nice thing to do, but I love sunshine in the house anyway). Best thing is not to worry to much about that, leave dirty windows behind, go outside and enjoy the beautiful spring weather. Spring is only once in the year, so try to be happy every day and make a best of it!

Još uvek radim i na prolećnom spremanju unutra i trudim se da sve izgleda lepo kada sunce zasija kroz prozore (znate i sami kako sunce ume da istakne svu prašinu i prljavštinu u kući... što baš i nije lepo od njega, ali ja ga ipak volim). Najvažnije je da ne brinemo previše oko takvih stvari. Zato, ostavite prljave prozore, izađite napolje i uživajte u predivnom prolećnom vremenu. Proleće je samo jednom godišnje, pa zato iskoristite svaki trenutak, uživajte i budite srećni svaki dan! 

Last, but not least welcome Spring and beautiful April with this cute free calendar!

Za kraj, poželite dobrodošlicu proleću i divnom Aprilu uz ovaj besplatni kalendar!
I hope this recap gets you thinking about spring and in the mood to craft, love and enjoy life! Thank you for stopping by and spending a bit of your time with me...xo What`s your favorite March post?

Nadam se da vas je ova retrospektiva navela na razmišljanje o proleću i inspirisala za nove projekte, ljubav i uživanje u životu! Hvala vam što se navratili i proveli malo vremena samnom...xo Koji post iz Marta vam se najviše svideo?

35 comments:

  1. Da draga itekako me je inspirisala o razmisljanju na prolece,jos jedom si nam napomenula da svako godisnje doba,pa cak i ono najljepse ,prolece,trebamo iskoristiti na najbolji nacin
    Super svaka tebi cast draga moja Vesna samo tako nastavi ,ja sam ti podrska,a sto se tice posta za njega nemam sta da kazem sve lijepo pojasnjeno i u potpunosti se slazem s tobom da sunce nekad istekne puno prasine na prozoru,al opet sreca je sto sija i sto obasjava nase baste,trebamo uzivati s tom pojavom
    Pozdrav od Belle

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala najlepše draga! Veliki pozdrav!! xoxo

      Delete
  2. This is so good dear!

    BEAUTYEDITER.COM

    ReplyDelete
  3. Vesna draga, sta god rekla bice premalo da opise koliko ja obozavam i koliko se divim tvoj rad! Sjajn post, veoma interesantan i inspirativan!

    Gotičarka

    ReplyDelete
  4. Olá Vesna,

    Que abril venha com muito amor e paz para nós.

    Um beijo,

    www.purestyle.com.br

    ReplyDelete
  5. The calendar looks really cute!
    Have a nice evening

    ReplyDelete
  6. You always have great content Vesna! Really, how can the year going so fast!x
    Coco and Jeans by Marisa x My Instagram x My Bloglovin

    ReplyDelete
  7. Great post, I very like it :)
    new post
    https://www.instagram.com/ilijac/
    http://mensfashionobsession.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  8. Such an amazing calendar :) Great work :)

    ReplyDelete
  9. The April calendar is really cute! Thanks for sharing it with us :)

    www.memoriesofthepacific.com

    ReplyDelete
  10. Obozavam svaki tvoj post :) podsetila si me koliko vreme brzo leti i da moram da mislim na predstojeci Uskrs, koji ce brzom brzinom doci :)

    ReplyDelete
  11. fantastic calendar
    http://retromaggie.blogspot.pt/

    ReplyDelete
  12. This calendar is just wonderful!
    Have a good day!
    www.recklessdiary.ru

    ReplyDelete
  13. I hope spring cleaning goes well! :) xx

    ReplyDelete
  14. Spring cleaning: something I really need to do. ... :)

    ReplyDelete
  15. Zaista se divim tvom radu. Odličan post <3

    everydayema.blogspot.ba

    ReplyDelete
  16. Puno zanimljivih tema, prijedloga, savjeta, a posebno inspirativnih fotografija tvog doma! Zaista si bila vrijedna. Svaki post je poseban na svoj način, ne mogu izdvojiti najdražeg. Hvala na kalendaru za ovaj mjesec i radujem se čitati te i dalje!
    Veliki pozdrav,
    Irena

    ReplyDelete
  17. Obožavam ovu vrstu tvog posta. Uvijek sve pronađem na jednom mjestu, pa i ako mi nešto promanke znam gdje mogu pronaći. Post je predivan i nadam se da si se lijepo provela za praznike :*

    Moj mali kutak

    ReplyDelete