Hometalk Clipboard Feature | Home Chic Club: Hometalk Clipboard Feature

7/09/2015

Hometalk Clipboard Feature

Hometalk team contacted me again to curate clipboard on home-design hacks, which is going to be featured on Hometalk’s email and social platforms in next few days.  They loved my post on the straw design decor (you can see it here), so they wanted to see if I’d like to curate another clipboard?

Well, who wouldn`t? 

It`s such a pleasure to work with them, and I`m very proud of myself, because it`s third time I have the opportunity to curate clipboard for Hometalk! It`s such a privilege! 

After reviewing so many great ideas on Hometalk, I chose twenty interesting projects - home design hacks that I like. This cool, interesting projects and clever ideas will inspire you to make your home more beautiful and functional, so go and check my selection of 20 Clever Home Design Hacks To Try!!

Hometalk tim me je ponovo kontaktirao i pozvao da uređujem clipboard koji bi prikazao nekoliko originalnih i zanimljivih kućnih projekata. Ovaj clipboard će biti istaknut na Hometalk-ovom email-u i društvenim platformama u narednih nekoliko dana, a razlog zašto su me opet pozvali je što im se veoma dopao moj projekat izrade kućnog dekora od slamki (ceo post možete pogledati ovde ),pa ih je zanimalo da li bih želela da sarađujem ponovo sa njima.

Pa, ko ne bi? 

Pravo je zadovoljstvo i privilegija sarađivati sa njihovim timom i ponosna sam na sebe jer je ovo već treća saradnja ovog tipa sa Hometalk-om. 

Za ovu priliku sam izabrala, među mnoštvom sjajnih ideja koje se mogu videti kod njih, dvadeset interesantnih kućnih projekata koji su se meni dopali. Verujem da među ovih dvadeset ideja svako može da pronađe nešto što će ga inspirisati da svoj dom učini lepšim i funkcionalnijim. Zato, skoknite do mog clipboarda 20 Clever Home Design Hacks To Try  i pronađite nešto za sebe!

Vesna 

6 comments:

  1. Some great ideas, Vesna! Hope you have a wonderful weekend. Toodles, Kathryn @TheDedicatedHouse

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Kathryn! Have a lovely weekend too!

      Delete
  2. Wonderful inspirations. I invite you to share at my Thursday blog hop ( you can link up until midnight tonight) xo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Katherine! Happy to join your party!
      xoxo

      Delete
  3. Bravo! opet lep izbor skroz primenljivih i izvodljivih ideja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala draga! Meni se najviše dopala originalnost ideja koja su pritom izvodljive i ne previše zahtevne. Mislim da ljudska genijalnost nema kraja i uvek kad vidim nešto sjajno, pitam se kako to meni nije palo na pamet. :)

      Delete